събота, 19 април 2008 г.

Кампания "Да спасим природата!"

Новата кампания на сайта: "Да спасим природата" вече започна. За целта ето новото с което може да помогнете:

1. На първо място във вашите сайтове сложете ето това:
"Ако обичате природата, която има нашата страна и искате тя да остане все така красива трябва да спрете хората, който не се замислят за това, колко крехка е тя. Природата не може да се защитава нито да говори и затова ние не я забалезваме, не забелязваме и нейните проблеми. На нас ни е много лесно да изхвърляме боклуците се на улицата, но ако продължаваме така един ден ще плуваме в боклуци. Малцина се замислят, че Земята няма да е вечна и, че тя все някога ще загине, но нужно ли е да съкращаваме живота и ?! Нужно ли е да няма надежда... Всички си казваме, че няма нищо това са измишльотини, но не е така. Земята един ден ще си отиде и ние заедно с нея, но този ден може да бъде след милиарди години. Нужно ли е да бъде утре... Замислете се какво правите и защо. Защо унищожавате природата. Не е толкова трудно да бъдем добри. Защо хора.. защо сами си вредите... и то толкова видно.... но дори тези който казват това е невъзможно вътре в себе си знаят, че това е истината ... Ако не сте от тези хора и искате да помогнете влезте в този сайт: http://www.daspsimprirodata.dir.bg/ !

Написала съм адреса на официалния сайт.

2.Вече имаме разписание за скайп eli_97baby :
Понеделник: 16:00 до 17:00
Вторник: 16:00 до 17:00
Сряда: 15:30 до 16:30
Четвъртък: 15:30 до 16:30
Петък: 15:30 до 17:00
Събота: 15:30 до 17:00
Неделя: 16:00 до 17:30
Имам слушалки и микрофон, тъй че може да си говорим.

3.Акций за залесяване.
Тази година ще се направят повече акций за залесяване отколкото всяка друга. Всеки може да помогне за това.Трябва му едно дърво малко голямо няма значение, което дава плодове. Костилките на плодовете се засяват и от тях порасват нови дървета. Ако дървото е орех се засаждат целите орехи. Това е много е просто!

1 коментар:

Анонимен каза...

Јас сум Хелена Хулио од Еквадор, сакам добро да зборувам за г-дин Педро на оваа тема.
Г-дин Педро и неговата компанија за заем ми даваат финансиска поддршка кога целата банка во мојот град го одби моето барање да ми даде заем од 500.000,00 американски долари, се обидов сè што можев да добијам заем од моите банки овде во Еквадор, но сите ме одбија. бидејќи кредитот ми беше низок, но со Божја милост дознав за г-дин Педро на платформа за заем, па решив да се обидам да аплицирам за заемот. Со Божја волја ми дадоа заем од 500.000,00 УСД. Барањето заем за кое моите банки овде во Еквадор ме одбија, беше навистина прекрасно да се работи со нив и мојот бизнис сега оди добро. Е-пошта/ Контактирајте ако сакате да аплицирате за заем од нив.
pedroloanss@gmail.com